Hyvinvoinnin testipaketti

388,71 alv 0% (482,00 sis alv 24%)

Tämä testipaketti sisältää 6 keskeistä testiä joilla mittaa oman terveytesi tärkeimmät arvot.

 1. Kehonympärysmitat, rasvaprosentti sekä kehonkoostumus
 2. 30-Sekunnin lihaskuntotestit sekä liikkuvuus
 3. Polkupyöräergometritesti (Sub/max tai VO2/Max)
 4. Rasvahappotesti (Omega 3/6)
 5. D-Vitamiini testi
 6. HbA1C Pitkänsokerin testi

Kaikista testeistä saat kirjallisen raportin, sekä ohjeet hyvinvoinnin kannalta tulosten parantamiseen / ylläpitämiseksi.

Osasto:

Kuvaus

Tämä testipaketti sisältää 6 keskeistä testiä, joilla mittaat oman terveytesi tärkeimmät arvot.

 1. Kehonympärysmitat, rasvaprosentti sekä kehonkoostumus

 2. 30-Sekunnin lihaskuntotestit sekä liikkuvuus
  Teemme yleisimmät lihaskuntotestit joita Suomessa tarkastellaan väestön hyvinvoinnin  mittarina.
  – Vatsalihakset
  – Selkälihakset
  – Punnerrus
  – Kyykky
  – Olkapäiden kestovoimAn mittaaminen
  – Takareisien sekä selän liikkuvuuden kartoitus
 3. Polkupyöräergometritesti (Sub/max tai VO2/Max)
  Polkupyöräergometrillä mitataan hapenottokykyäsi. Valittavissa on kahdesta testivaihtoehdosta sinulle sopivin. Tavoitteellisesti harjoitteleville sekä kilpaiurheilijoille suosittelemme VO2/Max testiä, kun taas kuntoilijoille yleisesti sopivampi testi on submaksimaalinen hieman kevyempi testi.

  Hyödyt
  Saat selvitettyä sykerajasi, sekä henkityselimien kunnon. Näin ollen voit paremmin  suunnitella omaa harjoittelua ja sen kuormitusta

 4. Rasvahappotesti (Omega 3/6)

  Mitä mittaamme?

  Testi mittaa 11 rasvahappoa, mukaan lukien tyydyttyneet, tyydyttymättömät (omega-9) ja monityydyttymättömät (omega-6 ja omega-3) rasvahapot. Yksittäiset rasvahappoarvot esitetään taulukossa ja ilmaistaan prosentteina mitatuista rasvahappojen kokonaismäärästä. Taulukossa vertailun vuoksi kunkin rasvahapon keskiarvo (suuren tasapainoisten ihmisten ryhmän tietojen perusteella) esitetään tavoitearvona. Seuraavat rasvahapot mitataan:

  Palmitiinihappo, C16:0, tyydyttyneet rasvat

  Steariinihappo, C18:0, tyydyttyneet rasvat

  Öljyhappo, C18:1, omega-9

  Linolihappo, C18:2, omega-6

  Alfa-linoleenihappo, C18:3, omega-3

  Gamma-linoleenihappo, C18:3, omega-6

  Dihomo-gamma-linoleenihappo, C20:3, omega-6

  Arakidonihappo (AA), C20:4, omega-6

  Eikosanpentaeenihappo (EPA), C20:5, omega-3

  Dokosapentaeenihappo (DPA), C22:5, omega-3

  Dokosaheksaeenihappo (DHA), C22:6, omega-3

 5. D-Vitamiini testi

  Mitä testillä mitataan
  Elimistön D-vitamiinivarantojen arviointiin on useita eri menetelmiä, ja hyödynnämme parhaita käytäntöjämme varmistaaksemme, että analyysimme tarkkuus on erinomainen. 25-hydroksivitamiini D -testi on paras tapa seurata D-vitamiinitasoja, koska sillä mitataan 25(OH)D:n eli kalsidiolin tasoa veressä. Testi sisältää kaikki kolme D-vitamiinilähdettä: elintarvikkeet, ravintolisät ja auringonvalon. Testi määrittää, ovatko D-vitamiinitasosi optimaaliset, liian korkeat vai liian matalat. D-vitamiinin vaihteluväli mitataan nanogrammoina millilitraa kohden (ng/ml) tai nanomooleina litraa kohden (nmol/l). Tavallisin muoto D-vitamiinitason osoittamiseen on nmol/l. Yhdysvalloissa ja muutamassa muussa maassa samat tasot mitataan kuitenkin yksiköllä nanogrammaa millilitraa kohden (tai ng/ml). Testitulokset esitetäänkin siis haluamallasi mittayksiköllä.
 6. HbA1C Pitkänsokerin testi

  Hallinta alkaa testillä
  Pitkäaikaisen verensokerin mittaaminen Hemoglobiini A1c (HbA1c) -testillä on yksi tärkeimmistä testeistä, jonka voit tehdä seurataksesi, miten tämänhetkinen ruokavaliosi ja elämäntyylisi tukevat pitkäaikaista terveyttäsi. Testillä mitataan elimistön keskimääräistä verensokeria (veren glukoosia) viimeisten kolmen kuukauden ajalta, johon vaikuttavat suuresti päivittäin tekemämme ruokavalio- ja elämäntapavalinnat. Keskimääräisen verensokerin pitäminen normaalilla tasolla on olennaisen tärkeää, kun kohonneet tasot osoittavat, että kehon kyky hallita verensokeria insuliinilla saattaa olla heikentynyt ja antaa syyn toimenpiteisiin. Tämä johtuu siitä, että kohonneet verensokeritasot voivat johtaa tyypin 2 diabeteksen kehittymiseen ja ajan myötä vahingoittaa monia elimistön järjestelmiä, kuten silmiä, hermoja ja verisuonia. Hyvä uutinen on, että terveytemme on omissa käsissämme, ja WHO:n (World Health Organization) mukaan, ja auttaakseen ihmisiä estämään tyypin 2 diabetes ja sen komplikaatiot heidän pitäisi: – saavuttaa terve ruumiinpaino ja pitää sitä yllä; – olla fyysisesti aktiivisia – vähintään 30 minuuttia säännöllistä, kohtalaisen intensiivistä toimintaa useimpina päivinä. Painonhallinta vaatii enemmän aktiivisuutta; – noudata terveellistä ruokavaliota välttäen sokeria ja tyydyttyneitä rasvoja; ja – vältä tupakointia – tupakointi lisää diabeteksen ja sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Muutos elimistön kyvyssä hallita verensokeria on hidas prosessi, ja vaikka HbA1c-testi saattaakin antaa hyvän tuloksen juuri nyt, saattavat ruokavalio- ja elämäntapavalinnat silti viitata siihen, että se saattaisi muuttua pitkällä aikavälillä. Tästä syystä olemme ottaneet käyttöön oman HbA1c-testimme, jotta saisit selvän lähtökohdan terveysmatkallesi. Se mittaa pitkän aikavälin verensokeritasosi juuri nyt ja ottaa myös huomioon, kuinka nykyinen ruokavaliosi ja elämäntyylisi tukevat terveyttäsi tulevaisuudessa.

Kaikista testeistä saat kirjallisen raportin, sekä ohjeet hyvinvoinnin kannalta tulosten parantamiseen / ylläpitämiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvoinnin testipaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *