Toimitus- ja palautusehdot

Jannevanhala.fi (Training First, Y-tunnus: 2124009-7) myy palvelujaan yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille, Suomeen ja ulkomaille. Verkkokurssit, etävalmennukset, ja muut sähköiset kokonaisuudet ovat tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Yritykset, yhdistykset, koulut, kaupungit ja muut julkishallinnolliset tahot voivat ostaa isomman käyttäjäryhmän lisenssejä ottamalla yhteyttä janne@trainingfirst.fi tai verkkosivun yhteydenottolomakkeen kautta.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat verkkokaupassa ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa joko 24% tai 10%, riippuen palvelusta.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa 01.01.2022 alkaen.  

MUUTOKSET PALVELUISSA 
Sitoudut kaikkiin käyttöehtoihin, kuten peruutuskäytäntöön, joka on kerrottu ostamasi palvelun kohdalla, ostaessasi palvelun Jannevanhala.fi-verkkosivulta. 
Pidätämme oikeuden perua tai muokata mitä tahansa varattua palvelua missä vaiheessa tahansa minkä syyn takia tahansa. 
Pidätämme myös oikeuden muokata tai lopettaa, väliaikaisesti tai pysyvästi, palvelun ilmoittamatta. 

PERUUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNTÖ 
Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. Verkkokursseissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (et ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu. Jos olet alkanut katsomaan verkkokurssia, et voi sitä enää palauttaa. 

Varattujen etävalmennuksien kohdalla peruutus tulee tehdä 14 päivän sisällä ostosta ja vähintään 4 tuntia ennen varatun valmennuksen alkua. Saat ajanvarauksen jälkeen linkin valmennukseen ilmoittamaasi sähköpostiin ja varaamanasi ajankohtana kirjaudut “odotushuoneeseen” kirjoittamalla etunimesi ja vähintään kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi. Mikäli et ole paikalla “odotushuoneessa” varaamanasi ajankohtana, valmentaja odottaa 10 min ajan. Jos sinua ei siellä näy 10 min kuluttua, valmennus katsotaan käytetyksi. 

Ryhmävalmennuksissa peruutus tulee tehdä neljä tuntia ennen varatun valmennuksen alkua. “Odotushuoneessa” tulee olla paikalla viimeistään 10 minuuttia ennen valmennuksen alkua. Emme voi taata sisäänpääsyä tämän jälkeen. Jos et ole ajoissa paikalla, se ei ole peruste maksun palautukselle. 

FirstBeat-hyvinvointianalyysin tilattuasi sinulla on oikeus perua ostos 14vrk:n sisällä, mikäli et ole tilannut vielä mittaria lähetetyllä linkillä. Tilaamalla mittarin vahvistat ostosi, eikä peruutusoikeutta enää ole.

Jos haluat palauttaa tuotteen tai perua palvelun, niin ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Janne Vanhala / 040 532 0628

janne@trainingfirst.fi

Peruutuksesta ei aiheudu kuluja, jos peruutus tehdään ehtojen mukaisesti.

Peruutus- ja palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

TUOTTEET JA HINNAT 
Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden kohdalla. Tuotteen hinta on se hinta, joka näkyy verkkosivuilla tilauksen aikana. Hinnat ovat euroina ja sisältävät ALV:n.