"Epäröinti tappaa enemmän unelmia kuin epäonnistuminen"

"Ensi maanantaina aloitan uuden elämän!"

Olipa tavoite mikä tahansa, niin usein ihmiset aloittavat sen huomenna, ensi maanantaina, ensi kuussa tai useimmiten tammikuun alussa. 

Joskus tavoitetta kohti ei edes aleta tehdä töitä, mutta useimmat ihmiset aloittavat ja yrittävät parhaansa, mutta muutos jää lyhytaikaiseksi. 

Olet ehkä kokeillut monia erilaisia dieettejä ja lopettanut kuntoilun yhtä useasti kuin on aloittanutkin. Olet luvannut itsellesi paljon, ja niin ovat luvanneet myös ne valmennukset, joihin olet osallistunut. Alussa paino on tippunut, mutta sitten tullut takaisin.

Tai ehkä olet yrittänyt saavuttaa muita tavoitteita:  nukkua paremmin, olla säästäväisempi, saada enemmän aikaan tai muuten mennä kohti unelmiasi ja unelmaminääsi.  

"Minusta tuntuu, että olen jumissa, enkä tiedä mitä tekisin seuraavaksi.”

Aika kuluu, mutta tulokset puuttuvat

Totuus on se, että aikaa emme voi pysäyttää, joten jos elämme ”sitten kun…”- tai ”sitten jos…”-elämää, niin unelmat voivat jäädä toteutumatta ja tavoitteet saavuttamatta.

Se missä olet nyt on aikaisempien päätöstesi tulosta, joten mieti vuosi, viisi vuotta, 10 vuotta tai jopa 20 vuotta eteenpäin. Haluatko erilaisia tuloksia vai samanlaisia kuin nyt? 

Jos haluat erilaisia tuloksia, niin toimeen on parempi tarttua nyt, eikä vasta huomenna, ensi viikolla tai ensi tammikuussa. 

 

Haluatko kestäviä tuloksia?

Hyvinvoiva ihminen 2.0

Hyvinvoiva ihminen -valmennus on syntynyt tuhansien asiakaskohtaamisten, opiskelujen, datan sekä tieteen tuloksena. Hyvinvoinnin edistämisen perustana on ottaa oikeat askeleet, oikeassa järjestyksessä.

Hyvinvoiva ihminen-valmennus käsittää seuraavat osa-alueet:

 1. Uni
 2. Talous
 3. Ravinto
 4. Ihmissuhteet
 5. Fyysinen kuormitus
 6. Motivaatio

 

Hyvinvoiva ihminen-valmennuksen keskeinen oppi on se, että kaikki osa-alueet ovat yhteyksissä toisiinsa ja vaikuttavat näin lopputulokseen. Tämän kokonaisvaltaisen valmennuksen avulla voimme aikaansaada suuria muutoksia. Lisäksi opit arvostamaan itseäsi sekä ymmärtämään kuinka edetä tavoiteltaessa pysyvää muutosta parempaan.

Lisäksi alla olevien aiheiden sisällöt räätälöidään tarpeen mukaan

 • Tavoitteet / Unelmat
 • Inspiraatio
 • Arjenhallinta / Ajanhallinta
 • Yrittäjyys
 • Jokaisella tulisi olla Plan B
 • Itsensä johtaminen
 • Epäonnistumisesta onnistumiseen

”Valmentajana laitan yli 20 vuoden kokemukseni peliin, jotta sinä saavutat haluamasi tulokset. Kasvatan motivaation kehittymiseen ja yhdessä löydämme käytännön työkalut.”

”Jannen valmennuksessa opin tietämään, mistä triathlonissa on kysymys ja opin ymmärtämään, miten triathlonsuoritusta varten harjoitellaan. Jannen avulla sain hyvän lähtölaukauksen triathlonuralleni, joista ensimmäiset kaksi vuotta olin hänen ryhmänsä valmennuksessa. Valmentajana Janne on positiivinen ja hänen valmennuksessaan tuntee kuuluvansa porukkaan ja tarvittaessa saa myös kattavaa yksilöllistä ohjausta. Jannen ansiosta kiinnostuin myös valmentamisesta ja saankin kiittää häntä osittain nykyisestä ammatistani, päivätyöstäni ja unelmastani.”

Moi, olen Janne Mikael Vanhala.

Uskon, että sinäkin voisit kehittää itseäsi henkilökohtaisella tai ammatillisella tasolla. Tiedän, että pystyn auttamaan sinua matkallasi. 

Olen toiminut valmentajana 22 vuotta, joista 15 vuotta päätoimisena coachina. Minusta liikunnan ja liiketoiminnan yhdistäminen on luonnollista. Kuten monet muutkin valmentajat, olin ensin urheilija. Ymmärsin jossain vaiheessa, että huippu-urheilijaa minusta ei tule, mutta uskoin omaavani oikeat ominaisuudet valmentamaan muita parempiin suorituksiin ja jopa ihan huipulle asti. 

Olen FAF Personal trainer ja olen valmentanut eri lajien harrastajia, mm. yli 200 triathlonin harrastajaa sekä kuntotestannut yli 1000 henkilöä. Ehkä antoisinta aikaa omalle kehitykselleni ovat olleet opintomatkani eri puolilla maailmaa mm. tutustuminen valmennusliiketoimintaan Australiassa, Espanjassa, Italiassa, Hollannissa ja Skandinaviassa.

Urheilija pyrkii aina parempiin suorituksiin optimoimalla harjoittelun, ravinnon ja levon. Nykyään henkinen valmennus on kehittynyt suurin harppauksin menneiden aikojen ”apinanraivo riittää” asenteesta. 

Jo hiihdonopettajana huomasin, että toisia valmentaessa oppii myös itse. Vaikka kyseessä olisi ihan vaikka laskettelukäännöksen perusasiat, tuovat oppilaan näkökulma ja kysymykset uuden ja tuoreen perspektiivin yksinkertaisiinkin aiheisiin. 

Omat kriisit kasvattavat

Aika harvat urheilijat ovat mestareita syntyessään. Vielä harvemmat ovat business-guruja heti koulunpenkiltä päästyään. Voittoja osaa arvostaa paremmin kun on ensin kokenut tappion katkeruuden. Omakohtaiset tappiot ja oppirahat olen kohdannut ja maksanut. Uskon myös, että  niistä selviytyminen on kehittänyt minua monella eri tasolla. 

Vuonna 2015 ajauduin krooniseen ylirasitustilaan liian kovan fyysisen harjoittelun takia. Ylikunto yhdistettynä kovaan työpaineeseen ei voinut johtaa kuin yhteen suuntaan: Taloudelliseen ahdinkoon. Vuonna 2016 oli yritykseni viittä vaille konkurssivalmis. Ymmärsin, että olin ajanut itseni sellaiseen tilaan, etten selviäisi ilman apua. 

Jälkeenpäin ajatellen omat vaikeudet ja niistä selviäminen ovat tuoneet sellaista näkemystä ja ymmärrystä, jota mistään oppikirjasta ei löydä. 

Valmennukseni kulmakivet

Veryttelyasun tai businesspuvun alta löytyy aina ajatteleva, herkkä ja tunteva ihminen. Valmennuksessani lähestyn aina ihmistä, enkä titteliä, tehtävää tai roolia. Valmennukseni kulmakiviä ovat:

 1. Hyvinvointi
 2. Inspiraatio
 3. Tavoitteet
 4. Motivaatio
 5. Itsensä kehittäminen / Organisaation kehittäminen.

Näihin tärkeisiin alueisiin päästään tarttumaan käyttämieni työkalujen ja coaching-menetelmien avulla. Niissä käydään läpi elämäsi perusasioita ja korjataan mahdollisia epätasapainossa olevia alueita. Näitä ovat mm. uni, rahataidot, ihmissuhteet, fyysinen vahvuus ja ravinto. Kun perusasiat laitetaan kuntoon on siitä hyvä lähteä liikkeelle. Valmennan sinua itsesi johtamiseen, työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseen. Ennen kaikkea johdatan sinut löytämään polun epäonnistumisesta onnistumiseen.

Muista, että tekemällä samoja asioita samalla tavalla, voit saavuttaa ainoastaan samanlaisia tuloksia.

Anthony Robbins sanoo asian suoraan: ”Ihmiset eivät ole laiskoja. Heillä on vain yksinkertaisesti velttoja tavoitteita – siis tavoitteita, jotka eivät inspiroi heitä.

Anna minun auttaa löytämään sinussa jo olevat mahdollistavat uskomuksesi. Oma mottoni on:

Epäröinti tappaa enemmän unelmia kuin epäonnistuminen

Lähdetään eteenpäin yhdessä

Hyvinvoiva Ihminen 2.0 -verkkovalmennus.

Kesto 6vk jonka lisäksi materiaalit käytössä 12kk aloituksesta.

Moduulit
1. Uni ja sen merkitys
2. Taloudellinen hyvinvointi
3. Hyvinvointia tukeva ravinto
4. Ihmissuhteet mahdollisuus ja turmio
5. Fyysinen kapasiteetti
6. Unelmat & Tavoitteet

Hinta 199€ sis alv.